HR Advies

Alides HR Advies, het zo is geregeld.HR advies voor ondernemers, P&O afdelingen en HR afdelingen zelf. Gericht op optimalisatie van processen van P&O of HR.

Flexibiliteit, kwaliteit, interne klantvriendelijkheid van P&O processen zijn onderwerpen die daarbij een rol spelen.

Daarnaast kan Alideas u adviseren met een Persoonlijke Profiel Analyse. De PPA is een zeer behulpzaam instrument bij aanname, loopbaan begeleiding en outplacement.

Alideas HR Advies is een HR Advies bureau, u kunt er dus heel goed terecht voor allerlei vragen op HR gebied.

Vragen over; arbeidsovereenkomsten, beëindigingsovereenkomsten, arbeidsconflicten, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, risico inventarisatie, werving en selectie, ziekteverzuim preventie. Noemt u maar op, Alideas HR Advies kan u met raad en daad bijstaan.

Alideas HR Advies is een adviesbureau met een praktische inslag. Door kennis uit de praktijk, ervaring bij verschillende soorten bedrijven, van comerciëel tot (semi)overheid, van grote tot kleine organisaties, kan Alideas u heel goed assisteren.

Als opdrachtgever van Alideas kunt u rekenen op een open en transparante benadering. Bij de werkwijze van Alideas passen flexibiliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering.

Wilt u kennis maken met Alideas HR Advies of heeft u een vraag? Neem dan hier contact op.