HR Zwangerschapsvervanging

Zwangerschapsvervanging van HR professionals is een van de kernactiviteiten van Alideas. Bij zwangerschapsvervanging wilt u een HR interim die snel is ingewerkt. De zaken direct professioneel aanpakt en vrijwel meteen productief kan zijn. U wilt iemand die redelijk flexibel is ten aanzien van periode van de vervanging tijdens het zwangerschapsverlof. Flexibiliteit aan het begin van de periode, zodat er een overdracht kan plaatsvinden. Maar ook flexibiliteit aan het eind van de zwangerschapsverlof periode, zodat daarna de lopende zaken weer aan uw vaste kracht kunnen worden overgedragen.

Voor zowel management als operationele HR taken

Alideas HR Advies snapt als geen ander hoe dat in zijn werk gaat. Door kennis en jaren van ervaring met de zwangerschapsvervanging van HR. Er is capaciteit beschikbaar voor de vervanging van een HR-manager een HR-adviseur of personeelsadviseur. Zowel voor de meer beleidsmatige, management als juist operationele taken.

Heeft u te maken met een aanstaande zwangerschapsvervanging? Of wilt u meer weten over de diensten bij zwangerschapsvervanging? Neemt u dan contact op voor een kennismaking. Wij kunnen u meer vertellen over wat we kunnen betekenen voor de zwangerschapsvervanging.

Het is voor u en voor de aanstaande moeder geruststellend om te weten dat de zwangerschapsvervanging goed geregeld is. Aarzel daarom niet. Alideas HR Advies is een specialist op het gebied van vervanging tijdens zwangerschap van uw medewerker.