Annette Leliveld – interim HR Adviseur

Annette Leliveld - Interim HR AdviseurAnnette Leliveld   – interim HR Adviseur- is oprichter van Alideas HR Advies. Zij kan u ondersteunen, of ondersteuning helpen vinden, daar waar het u ontbreekt aan tijd of kennis, op het gebied van P&O. Door haar jarenlange ervaring op verschillende afdelingen Personeelszaken, HR en P&O in diverse branches weet zij als geen ander waar mogelijke knelpunten zitten.

Een van haar opdrachtgevers omschrijft haar als volgt:

“Annette is een ervaren (interim) HR manager, gewend aan vrijheid van handelen, gericht op transparantie en steevast met een daadkrachtig optreden. Gevraagd en ongevraagd adviezen geven is een vanzelfsprekende eigenschap door haar coachende karakter. Haar scherpzinnigheid, openheid en humoristische manier waarop ze mensen tegemoet treedt maakt het makkelijk om haar te mogen en te vertrouwen. Zij is goed in staat anderen te overtuigen van de waarde van haar visie. Met veelal eenvoudige bewoording worden belangrijke principes voor het creëren van een optimale omgeving voor medewerkers neergezet.“

Ze heeft ruime ervaring als interim adviseur op HR gebied en is gewend om op verschillende niveau’s in de organisatie te opereren.

Interim HR Adviseur nodig?

Wilt u nader kennis met haar maken of heeft u een interim HR Adviseur nodig? Neem dan contact op.

Een aantal opdrachtgevers aan het woord

Angelique Bosch, HR Manager MEE Gelderse Poort

“Annette heeft mij vervangen tijdens mijn verlof en daarna nog enige tijd samengewerkt. Ik heb Annette leren kennen als een HR professional die weet waar ze het over heeft. Ze is doortastend, pragmatisch en beschikt over veel humor. Annette doet wat ze zegt en zegt wat ze doet! Heerlijk! Mocht er weer een vraag liggen dan schakel ik zeker Annette weer in!”

Esther Sonke – Levolger, HRM-adviseur de Viersprong

“Annette heeft zich in de paar maanden dat zij de functie vervulde van interim HR adviseur bij de Viersprong laten zien als een echte professional. Als waarnemend teammanager HR kon ik op haar bouwen. Ze deed wat ze beloofde, zowel in de advisering naar managers als in het opzetten van projecten en regelingen. Ze heeft veel HR en ICT kennis, humor en weet met haar sociale vaardigheden en verfrissende kijk op zaken zowel collega’s als managers mee te krijgen. De snelheid waarmee zij zich inwerkte in de organisatie heb ik bij nog niet veel HR adviseurs gezien. Kortom: een HR professional die je kunt inzetten in elke organisatie.”

Bas Paridaens, Operationeel manager Repay Payroll

“Annette leren kennen als collega HR en later diverse malen ingezet binnen Repay Payroll als zelfstandige. De keuze om dit te doen was niet moeilijk, Annette is doortastend, efficiënt en een vakvrouw waardoor zij in staat is snel te schakelen en oplossingen te vinden voor zowel de korte als lange termijn. Haar manier van werken kan omschreven worden als prettig, snel, praktisch en aanstekelijk. Zowel beleidsmatige als uitvoerende taken passen goed bij haar en zij kan zich dan ook manifesteren als een echte HR kameleon met zeer goede resultaten. Daarbij is Annette ook een prettige en gezellige collega om mee te werken.”

Toke Piket, Directeur Sint Anna Stichting

“Annette is een HR professional die snel thuis is in nieuwe branches. Annette pakt zaken doortastend op, weet door consequente en consistente aanpak HR beleidsaspecten tot goede resultaten te brengen. Doet dit in goed samenspel met de lijnverantwoordelijken. Weet de kennis van de HR processen goed te vertalen in informatie en proces stromen voor ICT infrastructuur.”

Eva Siebelink, Medewerker HR MEE Gelderse Poort

“Annette is door MEE Gelderse Poort ingehuurd als Interim Manager HRM en is een aantal maanden mijn leidinggevende geweest. Ik heb Annette ervaren als een prettige manager en collega. Ze is zakelijk, doortastend, oprecht geïnteresseerd in mensen en heeft erg veel humor. Ik raad iedereen aan om Annette in te huren, zij is echt in staat om HR naar een hoger niveau te tillen.”