Interim HR opdrachten

Het inhuren van een HR interim manager of personeelsadviseur kan een heel flexibele oplossing zijn voor het oplossen van een tijdelijk probleem.
Met een duidelijk doel voor ogen, vastgelegd tijdspad en een heldere opdracht, weet u van te voren waar u aan toe bent.

Er kunnen allerlei redenen zijn om Alideas in te zetten als interim op uw personeelsafdeling:

  • Uw huidige Personeelsmanager of HR adviseur gaat de organisatie verlaten en u wilt tijdelijke invulling die tevens voor u op zoek gaat naar een vaste opvolger. Prima interim opdracht voor een interim HR manager.
  • Uw hoofd Personeelszaken of personeelsadviseur gaat met (zwangerschaps)verlof en u wilt de continu├»teit van de afdeling HR waarborgen. Door ad interim met tijdsoverlap te laten vervangen wordt de continu├»teit gewaarborgd.
  • De afdeling HR heeft te maken met langdurig verzuim en u zoekt tijdelijke ondersteuning. Door de inzet van een interim HR adviseur kunt u er voor zorgen dat alles blijft lopen als voorheen.
  • Het loopt niet lekker op uw afdeling HR en u wilt dat hier weer een goed werkend team komt te staan, Alideas kan dit team met een interim HR opdracht weer op het goede spoor zetten
  • Het beeld van de afdeling HR moet opnieuw gepositioneerd worden binnen de organisatie. Door een interim HRM-traject op te zetten kan Alideas u helpen een goed plan van aanpak te maken.

Herkent u een van de situaties? Bespreek dan de mogelijkheden eens geheel vrijblijvend met Alideas. We zijn u graag van dienst!