Personeelsadvies MKB

Veel bedrijven uit het MKB beschikken niet over een eigen personeelsadviseur of een afdeling P&O. Bij veel MKB bedrijven ligt de focus op het primaire proces.
Die concentratie vormt vaak ook het succes van de MKB bedrijven.

Echter zodra er personeel in dienst is, kunnen ook personeelsproblemen de kop opsteken. Lastige personeelsproblemen, zoals een vervelende ontslagzaak, reïntegratie van een zieke medewerker, frequent ziekteverzuim, een slecht functionerende medewerker, onrust op de werkvloer, conflicten, allemaal zaken die u als ondernemer van de kern afleiden.

Alideas ziet dit soort problemen als een uitdaging en zal u helpen met het vinden van de beste oplossing. We doen dat tegen een redelijk tarief.

Maar u hoeft geen urgent personeelsprobleem te hebben om Alideas HR Advies in te zetten. We kunnen u (op tijdelijke basis) professioneel ondersteunen met de uitvoering van personeelszaken:

  • zijn de arbeidsovereenkomsten op orde
  • kloppen de personeelsdossiers
  • worden de beoordelingen en functioneringsgesprekken gehouden
  • zijn de resultaten van de gesprekken vastgelegd
  • zijn er sluimerende personeelsproblemen

We brengen de personeelsadministratie op orde en dienen u van advies om het zo te houden. Brengen potentiële problemen in kaart. Een goede personeelsadministratie is de sleutel om toekomstige personeelsproblemen voor te zijn!

Heeft u een personeelsprobleem of wilt u ondersteuning bij de uitvoering van de personeelsadministratie?

Bespreek het met ons, wij zijn u graag van dienst.