Persoonlijke Profiel Analyse

Gaat u een nieuwe medewerker aannemen? Of wilt u een persoonlijk ontwikkelplan voor één van uw medewerkers? Bezig met outplacement? Voor deze trajecten wordt door Alideas gebruik gemaakt van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International.

De PPA geeft antwoord op de volgende vragen: Wat zijn werksterkten en wat zijn beperkingen van een persoon? Is dit een zelfstarter? Hoe communiceert iemand? Wat motiveert deze persoon?

Daarmee geeft de PPA inzicht in werkgedrag, de motivatoren en het potentieel van medewerkers, waardoor mens en organisatie optimaal tot ontwikkeling komen. Managers motiveren en stimuleren met behulp van de Thomas systemen. Medewerkers ontwikkelen zelfkennis, -inzicht en –vertrouwen.

De resultaten van de analyse worden gepresenteerd in een overzichtelijk en duidelijk rapport. Deze rapportage stelt medewerkers en leidinggevenden in staat meer inzicht te krijgen in de geprefereerde werkstijl.

Het gebruik van de assessment methode (PPA) van Thomas International is voorbehouden aan getrainde en gecertificeerde licentiehouders, waartoe Alideas behoort.

Wilt u meer weten over de PPA? Kijk dan hier voor de site van Thomas International.
Vele bedrijven gingen u reeds voor! Neem hier contact op voor een afspraak.